Persondatapolitik


Tak fordi du har valgt at handle med Headset Shop ApS. Vi sætter alt ind på at gøre tingene rigtigt 1. gang, lykkes det ikke har du som forbruger altid rettigheder, du kan læse om dine rettigheder længere nede. Har du spørgsmål kan vi altid kontaktes pr. telefon 3295 0797 eller mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

I salgsbetingelserne herunder, TAGES DER FORBEHOLD FOR AT VARERNE KAN VÆRE I RESTORDRE.


Børn og unge under 18 år


Du skal være fyldt 18 år for at handle på headsetshop.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.




Cookies


På www.headsetshop.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionaliteter.

Cookies kan altid slettes igen, når det ønskes. I Internet Explorer slettes cookies under menuen "funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "slet cookies".





Logstatistik


Logstatistik bruges på www.headsetshop.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.




Personlige oplysninger


For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• navn
• adresse
• telefonnummer
• e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Personoplysningerne registreres hos www.headsetshop.dk og opbevares i 5 år.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos www.headsetshop.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Vores dataansvarlige er Sven Caning